Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Jul 29, 2012

Stay. No matter how hard it is to be wit me, just stay.

Jul 17, 2012


smile and is willing to brighten ur day :)

hai assalamualaikum ! it's been a long since i dont update my blog.Last entry is last year and now already JULY.Today i'm still breathing,i'm healthy and i'm alive alhamdulillah ya allah.Too many problem happen nowadays keep me strong.Sometimes people say or do things to try and bring us down,but all really does is it make u more determined than ever.If they only knew :). In love,no words i can describe how much i love him. I just wanna marry him,just him and when we talk,i feel like i could smile for hours and hours without getting tired.Part of me is always love him. I think everyone deserve to be happy,dont let our past control our future. I remembered my mom advice,she tell be careful for who u trust because everyone smile in front of you is not ur friend. And when i have a problem, my sister and mom always be there for me,alhamdulillah :D. I have to forget what is gone,and appreciate what i have right now. I'm so grateful because when i'm down,sick,PMS,happy he always become my hero,no doubt la bile aku sedih je he treat me like a baby mcm mana aku tak happy kan :P. Before i forget,i found a quote that really touched me,Don't walk behind me,I may not lead.Dont walk in front of me,I may not follow just walk beside me and be my friend. That's all.BYE :)

Dec 16, 2011

be with me

All the SHE could think was that
SHE needed HIM
SHE needed HIS arms around her
needed HIM to hold HER
and whisper that they'd find a way

Nov 4, 2011

jangan bersedih wahai hati :(

Aku sorang je ke yang tgh sedih sekarang ? I'm a LOSER !!!!! Aku sangat  sangat down sekarang , SANGAT !!! ya allah , bgla kekuatan kat aku.Mcm mane aku nak hadap dengan orang yang aku sayang , aku malu dan sangat maluu.Aku pk sampai pecah otak pun benda lepas ttp lepas ! aku rase aku dah berusaha tapi nasib tak berpihak kt aku..mungkin ade something yang aku buat salah dan ini balasan aku.Mcm nak tdo xnak bangun bangun pon ade sekarang ni :(

Sep 5, 2011

i hate HER !

Aug 27, 2011

Happy Eid Sayang :)

Setelah lame x update blog yg dah penuh dgn sawang ni firstly aku nak cakap Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin kepada semua kawan kawan aku yg mane pernah terkasar bhsa , ade yang terlebih dan terkurang harap dimaafkan.Macam tahun tahun yg lepas , aku raya dekat Kerteh je..raya tahun ni da plan nak duduk umah tengok tv je , tunggu kawan kawan datang.Sape yang ade BF tu memang heaven la kan..dapat raya same same,spend time same same hari raya tu..adoii ! he made me miss him too much !

Raya ni aku rase macam special sangat sebab , he completed me again and fill my life like no one else can.Right now so many miles between us but i'm happy with my long distance love.Err macam jauh je kan , johor je pun tapi jauh la tu 7 8 jam jugak naek bas baru boleh jumpe :p

Ape yang aku excited sangat dapat kad raya huhu.Even kad tu orang ckp cam simple tapi sumpah aku rase sangatttttttttt happy ! sebelum ni kalau aku dapat kad raye pun x pernah happy mcm ni.This is my first time ! thanks sayang for everything ,i adore you for infinite reason my dear.Awak buat saya jatuh cinta sangat sangat.Awak layan saya macam princess , sikit pun tak pernah tinggi suara.Now i'm not only smile on my face but in my heart as well ILY <3

engagement ring :P
my long distance love hee  <3

 "I love you today, yesterday and every tomorrow."